Tyler Adams, USMNT'nin eski oyunculardan 'dış gürültü' ile ilgilenmediğini söylüyor

Tyler Adams, ABD futbol takımının eski oyunculardan eleştiriyi ayarladığını söyledi.

Her biri 57 ile Amerikan gol rekorunu paylaşan Landon Donovan ve Clint Dempsey, Concacaf Altın Kupası'na hazırlanan mücadele eden kadroda olmayan mevcut normalleri eleştirenler arasında.

Associated Press ile yapılan zoom röportajı sırasında Adams Çarşamba günü “Dahili bir grup olarak bunun hakkında konuşmuyoruz.” Dedi. “Dışarıdaki gürültü dışarıdaki gürültü. Sanırım bir grup olarak yapmamız ve inşa etmeye devam etmemiz gerektiğine odaklanmamız gerekiyor.”

[RELATED: Landon Donovan, Christian Pulisic, and the drama over USMNT stars not playing]

Yıldız Christian Pulisic, iki mevsim boyunca kulüp ve ülke için yaklaşık 120 oyun oynadıktan sonra Haziran kampını ve altın kupayı dinlemek için atlıyor.

Dempsey, geçen hafta “Blazers in Men” podcast'inde “Altın Kupa olsun, ister Copa (Amerika), ister Konfederasyon Kupası olsun, ister Dünya Kupası olsun, yarışmaları kaçırmayacaktım.” Dedi. “Benim için anlamıyorum çünkü bu benim zihniyetim değildi. Her zaman bu oyunlarda oynamak istedim.”

Portekiz'in Pazar günkü Avrupa Milletleri Ligi finalinde İspanya'ya karşı galibiyetini kutlamasını izleyen Donovan, Fox oyun sonrası şovunda şunları söyledi: “Gold Cup'ta oynamak istemeyen tatilde adamlarımızı düşünemiyorum.”

Pulisic, kararından alenen konuşmadı.

ABD, İsviçre'nin Salı gecesi 4-0 rutini takiben 2007'den beri en uzun kayması olan dört düz oyun kaybetti.

“Bu sürecin bir parçası,” dedi Adams. “Oyun kazanacaksın. Oyun kaybedeceksin. Bunu inşa etmeye devam etmekle ilgili. Sanırım doğru yoldayız. Eğittiğimiz şeyleri inşa etmeye ve denemeye devam etmeliyiz. Biraz zaman alacak, ama bir araya gelecek.”

USMNT, dört maçlık bir kaybetme çizgisinin ortasında. (Fotoğraf: Stephen Nadler/ISI fotoğrafları/USSF/Getty Images)

Adams İsviçre dostu için giyinmedi, ancak Amerikalıların Pazar günü Trinidad ve Tobago'ya karşı açıldığı altın kupaya hazır olacağından emin.

Adams, “Küçük bir çim ayak parmağı tipi yaralanma. Muhtemelen her şeyden daha fazla aşırı kullanım-aşırı yük. Kampa geldiğimde aldığım bir şeydi.” Dedi. “Şu anda iyi ilerliyor, ama sadece akıllı olmaya ve yönetmeye çalışıyorum.”

2022 Dünya Kupası'nda ABD'yi ele geçiren Adams, Wappinger'deki evinin yakınında Poughkeepsie, New York'taki Pulaski Park'ta bir çift mini perde finanse etti. Zoom'da Allstate, ABD Futbol Vakfı ve Black Star Soccer ile yaptığı çalışmalar hakkında konuştu ve Detroit'teki Fisher Magnet Üst Akademisi ve Yeadon, Pennsylvania'daki Bell Avenue Okulu'nda basketbol sahaları hakkında tarlalar inşa etti.

Adams, “Dünya Kupası'ndan önce umarım isimsiz bir şehirle bir tane daha yapmayı planlıyoruz.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu, gerçek bir etkiye sahip olduğunu düşündüğüm bir şey, sporu büyütmeye devam ediyor, yetersiz hizmet alan topluluklara hizmet ediyor.”

[RELATED: Projecting the USMNT’s World Cup squad: Luna over Reyna? Turner starts at GK?]

Şimdi 26, Adams eski benliğine geri dönüyor. Geçen Temmuz ayında Dr. Robert Watkins ile geri ameliyat geçirdi ve 26 Ekim'de İngiltere'nin Bournemouth ile sahaya döndü. Adams, bacak yaralanmaları nedeniyle 2023-24'te üçle sınırlandıktan sonra bu sezon 28 Premier Lig maçında oynadı.

“Sağlıklı olduğunuzda kesinlikle keyifli” dedi. “Sadece açık ve kapalı tutarsızlığın 16 ila 18 ayı kariyerimde hiç olmadı ve asla savaşmak zorunda kalmadığım bir şey. Ve sonra size vurduğunda ve bundan geçtiğinizde, sadece bir şeyler gezmek, hayatın tadını çıkarmak, sadece bir şeyleri kabul etmeyin, tüm küçük şeyleri öğreniyorsunuz.”

Mauricio Pochettino geçen sonbaharda ABD koçu olarak devraldığından beri, oyuncular selefi Gregg Berhalter tarafından istihdam edilen sert konumdan uzaklaşmak için daha fazla özerkliğe sahipti.

Adams, “Konumsal bir bakış açısından, muhtemelen Gregg altında biraz farklı bir yapıya sahiptik.” Dedi. “Maurizio, oyunculara rahat oldukları noktaları bulma ve oyunu farklı şekillerde nasıl etkileyebileceklerini görme özgürlüğü veriyor. Bence saldıran oyuncularımızın topu bulmaya ve alanın doğru alanlarında bir şeyler yaratma özgürlüğüne sahip olduğunu düşünüyorum. Yani, evet, sanırım herkese özgürlük veriyor, ancak hala oynamak istediğimiz şekilde yapı var.”

Adams, önümüzdeki Çarşamba günü Austin, Teksas'taki ABD ekibiyle birlikte olacak ve Premier League'in 2025-26 programını saat 03: 00'de yayınladığında dikkatle olacak. 2022-23'te Leeds ve son iki sezonda Bournemouth ile geçirdiği için gelişmiş hissediyor.

“Premier Lig'de oynadıktan sonra her oyun yavaş hissediyor” dedi. “Şu anda hangi oyun oynadığım önemli değil, oyun yavaş hissediyor. Sezon çıktığında programınıza bakıyorsunuz ve arka arkaya oynamalısınız, Tottenham, Man City, Liverpool, Manchester United, tüm bu büyük oyunlar arkaya arka arkaya karar vermeyi nasıl daha hızlı ve eğer yapmazsanız cezalandırılırsınız.”

Associated Press tarafından raporlama.

Doğru gelen kutunuza harika hikayeler sunmak ister misiniz? Fox Sports hesabınızda oluşturun veya oturum açınve günlük kişiselleştirilmiş bir bülten almak için ligleri, takımları ve oyuncuları takip edin!

Amerika Birleşik Devletleri'nden daha fazlasını alın Oyunlar, haberler ve daha fazlası hakkında bilgi almak için favorilerinizi takip edin